Оторизиран Магазин

Експертът по къдрици

Новини

Какво представлява кератиновата терапия ?

Какво представлява КЕРАТИНОВАТА ТЕРАПИЯ ?

Кератиновата терапия е най- добрoто лечение в целия свят за възстановяване и дълбоко подхранване на силно увредени , порьозни, накъсани, чупливи, къдреви коси мигновено ! Тя се използва за да изглади външния слой на косъма и да направи косата по-силна, здрава и лъскава. Протеинът кератин се съдържа в косата, а кератиновата терапия има за цел да възстанови нивата на този протеин в накъсаната или увредена коса. Целта на кератиновата терапия е да изглади и усмири накъсаната, увредена и непокорна коса. Грубата или увредена кутикула на косъма начупва косата, особено къдравата коса заради естествено извитата ѝ форма. Поставянето на кератин запълва увредените участъци и ги прави гладки, което намалява накъсването на косата и я заздравява напълно.
Особено подходяща е за коси, които са боядисвани, обезцветени, изрусени, накъсани и коси, които се третират с топлинна обработка- сешоари, преси и маши.С кератинова терапия се постига не само отличен блясък и външен вид на косата, но в действителност се възтановяват наранените участъци на кератиновата решетка и се постига заздравяващ ефект. Дори и най-външната част на косъма-кутикулата, абсорбира необходимата доза от кератина, за да бъде загладена и с изключителен блясък още след първата процедура.Мненията за терапиите, които се провеждат в салоните, обаче, са противоречиви, защото за много от тях е открито, че съдържат опасни нива на потенциално канцерогенния формалдехид. Да така е при по евтините варианти които са заляли пазара което е нормално за България малка страна с малко население в което се предлагат КЕРАТИНОВИ терапии с много ниско качество на течния кератин , на сравнително високи цени , следователно една част от клиентите не са особенно доволни и не биха повторили процедурата, и знаете ли защо ? Защото се състава на тези терапии е светлинни години далеч от истинската КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ в които молекулното тегло на Хидролизирания растителен кератин е под 1200 Da и в състава и има само растителни съставки , БЕЗ ФОРМАЛДЕХИД И БЕЗ СЪСТАВКИ КОИТО ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОПЛИНА ОТДЕЛЯТ СЪЩО ФОРМАЛДЕХИД . Но цената за 1л. Течен кератин е 300 лв от който ще направите между 12-15 терапии взависимост от косата , а резултатите са ПОВЕЧЕ ОТ ВПЕЧАТЛЯВАЩИ и ТРАЙНИ 4-6 месеца , само ако се подържа косата с подходящи безсулфатни шампоани , балсами , маски. След кератинова терапия хората намират косата си в пъти по-силна, по еластична , по-бляскава и тя не изисква толкова много сушене със сешоар, преса или маша както преди терапията.
ИЗБИРАЙТЕ КАЧЕСТВОТО днес, за да бъдете доволни и щастливи дълго време .

При нас ще намерите богат избор на БЕЗ СУЛФАТНИ шампоани високо КАЧЕСТВО от Франция ,Австралия Испания и САЩ, без минерални масла(силикони) без парабени