Оторизиран Магазин

Персонални решения за изключителна коса

Новини

Как Да възстановим косата от щетите на лятото ?

Горещото слънце, солената вода , хлорирана вода в басейните и вятъра, правят косата суха, накъсана и изтощена. Следвайки нашите експертни съветни ще възвърнете отново живота и красотата на косата си .
1.Възстановете изгубената влага -  Сухата коса е проблем N:1 с който се сблъскваме в края на лятото . В случай че усещате косата си суха и накъсана ви препоръчваме да използвате Интензивен  хидратиращ или възстановяващ шампоан и  два пъти седмично Интензивна хидратираща  или възстановяваща маска  за коса в зависимост от типа коса.
2.Преборете начупването и безразборно хвърчащата коса - тази коса има нужда освен от горе споменатите продукти също така и от интензивен дълбоко подхранващ изглаждащ крем или масло за коса.Тези продукти са предназначен да запълват кутикулата на косъма и да приглаждащ хвърчащите краища за да бъде по красива и по гладка косата.
3.Направете си няколко терапии за възстановяване на косата в домашни условия. Ние препоръчваме високо технологичната терапия ID с ампули Стволови клетки и Серамиди.
4.Подберете продукти с правилните съставки, въздухът и слънчевите лъчи изсмукват влагата от косата като я правят склонна към накъсване Продукти с тези съставки  : Кератин, масло от Арган, Моринга, Кокос,Жожоба ,Пантенол,Витамин Е продукти без Сулфати, Парабени и Силикони  ще хидратират и ще възстановят еластичноста на косата.
5.Погрижете се за заплетената коса- След горещите дни косата може да стане трудна за разресване, ако го правите агресивно това ще доведе до накъсване. Затова ви препоръчваме да използвате гребен с широки зъби и разресване първо на краищата, но преди това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на влажа коса използвайте балсам без изплакване, който ще улесни разресването на косата, ще я подхрани,хидратира и ще улесни изсушаването като ще предпази и от топлината на сушоара.
6.Отървете се от цъфналите връхчета 
7.Изплаквайте косата с хладка вода - изплакването с хладка вода запечатва кутикулата на косъма.Използването на топла вода уврежда косата.