Персонални решения за изключителна коса

ЗА НАС

Защо да изберете HairMAG?

Ние имаме решение за всеки проблем на всяка коса и скалп!

Наша основна цел е да обърнем СПЕЦИАЛНО внимание на всеки клиент, да се задълбочим върху неговия проблем и да му дадем компетентно решение! Притежаваме екип от Експерти в сферата на косата, трупали дълги години опит и знания в кухнята на един от най-големите световни брандове.

КАКВО ни ОТЛИЧАВА от другите ?

Ние не продаваме просто продукти, а начин на ЖИВОТ.

Пристрастени сме към козметиката, следим най-новите тенденци в козметичната индустрия, най-новите продукти и технологии, изпробваме всеки един продукт преди да го предложим на вас нашите клиенти, така знаем всичко за тях и се стремим да ви предложим възможно НАЙ доброто на пазара.

Разполагаме с изключително богат избор от 100% оригинална професионална козметика. В нашето портфолио ще откриете както някой от най-добрите Световни марки за коса, така и Селективни Луксозни марки-'' RICH '', LEYTON HOUSE Professional, pH Laboratories , LENDAN, Shea Moisture, Herman's, марки който ще намерите ЕДИНСТВЕНО при нас на които ние сме Изключителни представители за България!

Освен това имаме за вас много интересни статии от света на красотата, съвети, как да използваме различни продукти, или как да постигнете собствен стил.

Персоналните решения, които предлагаме ще ви предадат ИДЕНТИЧНОСТ с която ДА заявите: "За разлика от другите, аз съм ИЗКЛЮЧИТЕЛНА!