Оторизиран Магазин

Експертът по къдрици

Новини

Професионалните маски за коса с най-добър ефект на козметичния пазар в България !

Професионалните маски за коса с най-добър ефект на козметичния пазар в България !

1. L`Oreal Professionnel GOLD Absolut Repair Няма как да не започнем с нея – маската, превърнала се в истинска легенда! Създадена от лидера в професионалната козметика, тя е незаменима във възстановяването на силно изтощените коси. С подобрена през годините формула, маската за коса L`Oreal Professionnel Absolut Repair като с магическа пръчица преобразява сухата, изтощена и изгубила блясък коса, превръщайки я в мека, подхранена и блестяща, при това само след няколко нанасяния. Мощната  реконструираща сила я класира на първо място, сред любимите маски на жените, които ежедневно третират косите си с топлинни уреди и химически процедури.

2. RICH Repair Treatment -  Едно истинско съвършенство, събрано в луксозна златистa опаковка! Кератиновата маска на RICH е комбинация от божествен аромат, богата текстура и несравнимо действие върху косата. Формулата е прецизно разработена, че действа еднакво добре върху всички типове коса – от нетретираните, до изтънелите и късащи се коси. Още с първото нанасяне прави косата гладка, подредена, еластична и мека на допир.

3. Kerastase Resistance Architecte Любимата маска на много увредените изтънели коси ! "Циментовата маска" на Kerastase придава осезаема плътност и здравина тънките, слаби и късащи се коси. Богатото съдържание на протеини укрепва косъма, за да придаде сила и гъвкавост на косата. Без да омазнява и утежнява косата, маската дава деликатно подхранване, като много скоро след употребата ?, косата се усеща съживена и цялостно регенерирана.

4. pH  Argan & Keratin  - Ако видите Изключително лъскава с Неустоим блясък коса падаща тежко на раменете коса, най-вероятно е обгрижвана с lлуксозната маска на pH . Тази маска е супер ефикасно решение за тези, които търсят спасение за сухата и изтощена коса. Особено, ако тепърва се сблъсквате с професионалната козметика и нямате много опит в грижата за косата с такъв тип продукти, тази маска определено НЯМА да е от продуктите, които ще ви разочароват и накарат да съжалите за покупката. Подходяща е за всякакъв тип коса !

5. Shea Moisture - Висококачествена марка която предлага единственно продукти за къдрави коси. Защото къдравата коса се нуждае от изключително подхранване! Маските на американския бранд са много харесван продукт, именно заради дълбоко подхранващото и възстановяващо действие. Тяхната тайна се крие в великолепните органични съставки : масло от Ший, Кокос, Боабаб, Манука, Копринени протеини и др. които ,омекотяват, подхранват, регенерирта клетките и се боря със стареенето на косата. Укрепват косата и я правят необикновено устойчива на външни въздействия, изглаждат  увредената кутикула на суха коса и подчертават естественната форма на къдриците.